På svenska In English
Priser i: 

VIKTIG INFORMATION!

Alla ekrar tillverkas exakt som möjligt till OEM specifikationer och säljs som ersättnings ekrar. Vissa ekrar kan ha lite annorlunda längd, böj eller vinkel jämfört med originalekrar men när de är monterade så kommer de att passa korrekt i ditt hjul.

Vi rekommenderar att du dubbelkollar längder och kvantitet innan du beställer. Den tidigare ägaren kan ha bytt storlek på fälgen, bytt hjul till en annan årsmodell, ett annat märke eller eftermarknadshjul. Alla våra ekrar är ersättnings ekrar för original nav och fälgdiameter.

CC Ekrar
CC Products ekrar är de starkaste i världen alla ekrar  är tillverkade av svenskt rostfri ekertråd och har en brottgräns på 1450 Nm och en sträckgräns på 1250 Nm!
Förnicklade ekernipplar i stål  ingår vid köp av ekrar eller i ekersatser.

CC Ekernipplar
Alla ekernipplar som följer med i ekersatserna är tillverkade av förnicklad stål men det går att byta ut dem mot ekernipplar i mässing eller aluminium. Storleken på ekernipplarna som används i ekersatserna står i varje artikel. Beroende på vilken fälgbana som ska användas i hjulet kan det vara nödvändigt att byta nipplarna till en annan storlek. Vill man undvika rost på nipplarna så bör man använda ekernipplar i förnicklade mässing eller aluminium.

Mät den runda delen på ekernipplarna eller nippelhålen i fälgen och kontrollera med den storlek som är standard i den ekersats du vill köpa. Du kan behöva beställa en en annan storlek ekernipplar.

OBS! Använd aldrig olja, fett eller andra smörjmedel när du monterar ekrarna, då lossar de väldigt enkelt. Vi rekommenderar att du använder en droppe av Loctite 222 eller motsvarande på gängorna innan montering.

Alla OEM artikelnummer är endast för referens.

 
  |