På svenska In English
Priser i: 

Alla hjul med Excel fälgar som standard men andra märken och modeller finns som alternativ.

Se PDF prislista för hjul till motocross, enduro och supermoto:

Hjulpriser


Se även vår PDF prislista för KTM Adventure och SMC hjul:

KTM Adventure och SMC Hjul


CC Products hjul
Vi tillverkar hjul för de flesta motorcyklar inom motocross, enduro och supermoto. Våra hjul är tillverkade med marknadens starkaste ekrar och kombinationen med våra rostfria ekrar, förnicklade stålnipplar och våra nav gör att du får det starkaste hjulet på marknaden.

Du har också möjlighet att göra ditt hjul personligt genom att välja vilket märke du vill ha på fälgen och du kan välja färg på navet, fälgen, ekrarna och nipplarna. Du kan dessutom skapa din egna design på fälgen med t.ex. ditt namn och sponsorer.
 
Naven tillverkas i Sverige med den senaste CNC-tekniken för starkast möjliga nav till lägsta möjliga vikt. Alla nav levereras med Koyo kvalitetslager och det är dubbla lager på drevsidan i alla baknav. På baknaven för stora maskiner, 125 cc och uppåt, så har vi dubbla lager på båda sidor för maximal styrka och livslängd.

Eftersom vi tillverkar både nav och ekrar så har vi gett alla hjul en unik design på ekrarna och det innebär att alla cyklar av samma storlek (65 cc, 85 cc 125 cc ->)har samma typ av ekrar på hjulen.

Exempel:
Om du har ett 19x1,85 eller 19x2,15 bakhjul oavsett märke, modell eller år så använder vi bara en sorts eker dvs. alla 36 ekrarna är exakt likadana på samma hjulstorlek.

Kvalité, styrka och unik teknik.
Naven är tillverkade av CC Products i Sverige och alla nav är tillverkade i 6082-T6 aluminium och axeldistanserna är tillverkade av 7075-T6 aluminium.

Alla hjul har CC Products rostfria ekrar och monteras med förnicklade stålnipplar som är specialbehandlade för att förhindra att nipplarna lossnar. Ekrarna är tillverkade i den högsta kvalitén av rostfri ekertråd från det svenska företaget Fagersta Stainless AB. 65 cc hjul har 28 ekrar. 85 cc hjul har 32 ekrar. 125 cc och uppåt har 36 ekrar. 

Original bromsskivor och drev kan användas på alla hjul och vi använder standard Koyo lager som är lätta att få tag på. 

Alla hjul monteras för hand för ett perfekt resultat och alla reservdelar till hjulen finns att köpa. Du kan göra dina hjul personliga genom att välja olika färger på nav, ekrar, nipplar och fälg.

Däcklås, fälgband och däcklåsmuttrar i aluminium kan också beställas samtidigt.

Vill du se några av de hjul vi har tillverkat så kan du titta på Cross-Centers Facebook sida.

 
  |