Välkommen till Cross-Center!

Cross-Center är ett svenskt familjeföretag som startade redan 1982 och vi har skaffat oss en gedigen kunskap om motorcykelbranschen. Speciellt inom motocross, enduro, supermoto och på senare tid har vi även utökat sortimentet för off-road.

Vi började med att tillverka siffror, tear-off och roll-off film och fortsatte med en mängd olika produkter som till exempel bultar, knästöd, nav, bromsskivor och ekrar. Tack vare detta så har vi breda kunskaper som vi använder för att tillverka de bästa produkterna till ett överkomligt pris.

Det viktigaste för oss är att tillverka så mycket som möjligt själva och i Sverige för att ha så hög kvalité som möjligt.

Vi strävar alltid efter att ge en bra och kunnig service och att alltid ha allt i lager för att kunna möta våra kunders önskemål.

Senaste produkterna

1060-10X
CC Products roll-off film passande alla 100% Racecraft, Accuri, Strata och Forecast samt Dragon MXV roll-off system som är 45 mm med sexkant i ena änden av pinnen. Pinnen är ca 53,20 mm lång. Rullarna har CC Products höga kvalité på filmen med "rätt" tjocklek på materialet. Filmen är glasklar och antistatbehandlad och har dessutom den välkända unika röda pricken som talar om när det är ca 7-8 drag kvar på rullen. Vill du ha roll-off film som fungerar och inte fastnar på glaset? Då finns det bara ett alternativ: CC Products!
222,40 SEK/Styck
1060-10P
CC Products roll-off film passande Pro Grip XL som är 39 mm bred. Rullarna har CC Products höga kvalité på filmen med "rätt" tjocklek på materialet. Filmen är antistatbehandlad och har dessutom den välkända unika röda pricken som talar om när det är ca 7-8 drag kvar på rullen. Vill du ha roll-off film som fungerar? Då finns det bara ett alternativ: CC Products!
175,20 SEK/Styck
1060-10R
CC Products roll-off film passande Rip'n'Roll XL som är 36 mm. Rullarna har CC Products höga kvalité på filmen med "rätt" tjocklek på materialet. Filmen är antistatbehandlad och har dessutom den välkända unika röda pricken som talar om när det är ca 7-8 drag kvar på rullen. Vill du ha roll-off film som fungerar? Då finns det bara ett alternativ: CC Products!
167,20 SEK/Styck
1060-10W
CC Products roll-off film passande alla "standard" roll-off system som finns på i princip alla märken av glasögon som är 31 mm med torx i ena änden av pinnen. Rullarna har CC Products höga kvalité på filmen med "rätt" tjocklek på materialet. Filmen är antistatbehandlad och har dessutom den välkända unika röda pricken som talar om när det är ca 7-8 drag kvar på rullen. Vill du ha roll-off film som fungerar? Då finns det bara ett alternativ: CC Products!
156 SEK/Styck
1060-10
CC Products roll-off film passande alla äldre roll-off system med en pinne som är rund I båda ändar och är 31 mm. Rullarna har CC Products höga kvalité på filmen med "rätt" tjocklek på materialet. Filmen är antistatbehandlad och har dessutom den välkända unika röda pricken som talar om när det är ca 7-8 drag kvar på rullen. Vill du ha roll-off film som fungerar? Då finns det bara ett alternativ: CC Products!
156 SEK/Styck
1061-3-3-pack
Passar alla glasögon, kapas till rätt längd
60 SEK/Styck

CC Nav

Svensktillverkade!

Svensktillverkade!

Rostfria

{{::gettext('Back to top')}}